Allectra
Innovative dingser

Allectra driver netthandel for forbrukere og bedrifter og tilbyr et bredt utvalg av innovative og praktiske produkter som du ikke finner i fysiske butikker til markedets mest konkurransedyktige priser. I tillegg har vi et enormt sortiment hvor vi tilbyr alt fra Hjem og Hage, Datamaskiner og Elektronikk, Kjøkken og Gourmet, Helse og Skjønnhet, Parfyme og Kosmetikk, Mote og Tilbehør, Leker og Kostymer, Sport og Hobby. Check us out!

Vår søken
For å gi deg som kunde produkter til konkurransedyktige priser samt den beste og raskeste servicen som bare går. Enten det er leveranser, returer, henvendelser, servicesaker eller annet, jobber vi for å bli selskapet som våre kunder kan si håndterer disse tingene.

Når begynte vi å selge på nett?
Allectra startet opp tidlig i 2016. Vi var da en liten bedrift med fokus på et stort sortiment. Vi jobber hardt for at du som kunde skal bli fornøyd. Noen ganger kan det hende at vi ikke har tid til å svare raskt nok på spørsmålene dine eller det kan være at en levering kan ta en eller to dager lenger enn planlagt. Men jeg lover deg, vi gjør alt vi kan for å gjøre det så bra som mulig.

Allectra Er nettbutikken som har alt. Vi har et stort utvalg av innovative produkter og praktiske dingser.

Allectra startet sin virksomhet våren 2016 med mål om å drive netthandel for forbrukere og bedrifter hvor vi kan tilby et bredt spekter av innovative og praktiske produkter som ikke finnes i fysiske butikker til markedets mest konkurransedyktige priser. I tillegg har vi et enormt sortiment hvor vi tilbyr alt fra Hjem og Hage, Datamaskiner og Elektronikk, Kjøkken og Gourmet, Helse og Skjønnhet, Parfyme og Kosmetikk, Mote og Tilbehør, Leker og Kostymer, Sport og Hobby. Med over 90 000 produkter på lager fra over 1 300 ledende merker, er vi sikre på at vi har noe som er akkurat for deg. Vi jobber hardt for å kunne tilby våre kunder et bredt spekter, høy kvalitet og best mulig service.

Vi som jobber på Allectra kommer fra mindre selskaper som Ica, Pressbyrån Felles for oss alle er vår konstante jakt på kundetilfredshet i alle dens former.

Mange merker og leverandører med store lagervolum har funnet ut at Allectra er den perfekte nettbutikken.

Takket være det store innkjøpsvolumet tilbyr Allectra sine kunder en ekspansiv katalog og konkurransedyktige priser.