Allectra | Dingser og elektronikk
Allectra | dingser, elektronikk & datamaskin
Kjøpe elektronikk, datamaskiner, klær, mote, sport, fritid, helse, skjønnhet og parfyme

Informasjon om nettbutikken Allectra.

Allectra - En nettbutikk for elektronikk og andre produkter
Allectra er en nettbutikk som ble grunnlagt i 2016. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert elektronikk, husholdningsutstyr, sportsutstyr og fritidsprodukter.

Allectras produkter

Allectra tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert:

 • Elektronikk: Allectra tilbyr et bredt utvalg av elektronikkprodukter, inkludert TV-er, lydanlegg, mobiltelefoner, datamaskiner og annet.
 • Husholdningsutstyr: Allectra tilbyr et bredt utvalg av husholdningsutstyr, inkludert kjøkkenutstyr, vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og annet.
 • Sportsutstyr: Allectra tilbyr et bredt utvalg av sportsutstyr, inkludert sykkel, ski og annet.
 • Fritidsprodukter: Allectra tilbyr et bredt utvalg av fritidsprodukter, inkludert leker, bøker og annet.

Allectras priser

Allectras priser er konkurransedyktige, og selskapet tilbyr ofte kampanjer og rabatter.

Allectras tjenester

Allectra tilbyr en rekke tjenester, inkludert:

 • Gratis frakt: Allectra tilbyr gratis frakt på alle ordrer over 800 kroner.
 • Kundeservice: Allectra har kundeservice på norsk, og er tilgjengelig døgnet rundt.
 • Returpolicy: Allectra tilbyr en 14-dagers returpolicy for kjøpte varer.

Konklusjon

Allectra er et godt valg for deg som leter etter elektronikk og andre produkter til en god pris. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av produkter, og har en rekke tjenester som gjør det enkelt å handle på nett.

Tips for å finne gode tilbud på Allectra:

 • Søk etter spesifikke produkter: Hvis du vet hva du leter etter, kan du søke etter det direkte på Allectra.
 • Bruk filtre: Allectra tilbyr en rekke filtre som du kan bruke til å begrense søkeresultatene.
 • Sammenlign priser: Sjekk priser hos flere nettbutikker før du kjøper.
 • Følg kontoer på sosiale medier: Allectra har kontoer på sosiale medier hvor de ofte deler kampanjer og rabatter.

Oppsummering

Allectra er et godt valg for deg som leter etter elektronikk og andre produkter til en god pris. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av produkter, og har en rekke tjenester som gjør det enkelt å handle på nett.

Spesifikke funksjoner for Allectra:

 • Allectra Plus: Allectra Plus er et abonnementsprogram som gir deg tilgang til en rekke fordeler, inkludert gratis frakt på alle ordrer, fortrinnsrett til salg og rabatter, og kundeservice med høyere prioritet.
 • Allectra Finans: Allectra Finans tilbyr finansieringsløsninger for kjøp av produkter på Allectra.
 • Allectra Retur: Allectra har en enkel og smidig returprosess som gjør det enkelt å returnere varer du ikke er fornøyd med.

Konklusjon

Allectra er et godt valg for deg som leter etter elektronikk og andre produkter til en god pris. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av produkter, og har en rekke tjenester som gjør det enkelt å handle på nett.

Vår søken
For å gi deg som kunde produkter til konkurransedyktige priser samt den beste og raskeste servicen som bare går. Enten det er leveranser, returer, henvendelser, servicesaker eller annet, jobber vi for å bli selskapet som våre kunder kan si håndterer disse tingene.

Når begynte vi å selge på nett?
Allectra startet opp tidlig i 2016. Vi var da en liten bedrift med fokus på et stort sortiment. Vi jobber hardt for at du som kunde skal bli fornøyd. Noen ganger kan det hende at vi ikke har tid til å svare raskt nok på spørsmålene dine eller det kan være at en levering kan ta en eller to dager lenger enn planlagt. Men jeg lover deg, vi gjør alt vi kan for å gjøre det så bra som mulig.

Allectra Er nettbutikken som har alt. Vi har et stort utvalg av innovative produkter og praktiske dingser.
Allectra startet sin virksomhet våren 2016 med mål om å drive netthandel for forbrukere og bedrifter hvor vi kan tilby et bredt spekter av innovative og praktiske produkter som ikke finnes i fysiske butikker til markedets mest konkurransedyktige priser. I tillegg har vi et enormt sortiment hvor vi tilbyr alt fra Hjem og Hage, Datamaskiner og Elektronikk, Kjøkken og Gourmet, Helse og Skjønnhet, Parfyme og Kosmetikk, Mote og Tilbehør, Leker og Kostymer, Sport og Hobby. Med over 90 000 produkter på lager fra over 1 300 ledende merker, er vi sikre på at vi har noe som er akkurat for deg. Vi jobber hardt for å kunne tilby våre kunder et bredt spekter, høy kvalitet og best mulig service.

Vi som jobber på Allectra kommer fra mindre selskaper som Ica, Pressbyrån Felles for oss alle er vår konstante jakt på kundetilfredshet i alle dens former.

Mange merker og leverandører med store lagervolum har funnet ut at Allectra er den perfekte nettbutikken.

Takket være det store innkjøpsvolumet tilbyr Allectra sine kunder en ekspansiv katalog og konkurransedyktige priser.

Om oss
Allectra driver netthandel for forbrukere og bedrifter og tilbyr et bredt utvalg av innovative og praktiske produkter som du ikke finner i fysiske butikker til markedets mest konkurransedyktige priser. I tillegg har vi et enormt sortiment hvor vi tilbyr alt fra Hjem og Hage, Datamaskiner og Elektronikk, Kjøkken og Gourmet, Helse og Skjønnhet, Parfyme og Kosmetikk, Mote og Tilbehør, Leker og Kostymer, Sport og Hobby. Check us out!