Bookshop - bokhandel nettbutikk
Bookshop - bokhandel
Bokhandel nettbutikk

Bookshop er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på salg av bøker på nett. Selskapet ble grunnlagt i 2013 og har siden den gang vokst til å bli en av de største bokhandlene på nett i Norge.

På nettsiden til Bookshop kan du finne et stort utvalg av bøker i ulike sjangre og kategorier, inkludert skjønnlitteratur, faglitteratur, barnebøker, biografier, reiselitteratur og mye mer. Bokhandelen har et bredt utvalg av norske og internasjonale bøker, og tilbyr også lydbøker og e-bøker.

Bookshop legger stor vekt på å tilby god kundeservice og en brukervennlig nettside. De tilbyr enkel betaling, rask levering og har en 14-dagers returrett på alle produkter. Selskapet samarbeider også med flere forlag og bokutgivere for å kunne tilby konkurransedyktige priser på sine produkter.

Nettsiden til Bookshop har også en egen avdeling for bokelskere der du kan finne anbefalinger fra andre lesere og bokklubber. De har også et lojalitetsprogram der du kan opptjene poeng ved å kjøpe bøker som du senere kan bruke til å få rabatt på fremtidige kjøp.

Alt i alt er Bookshop en pålitelig og profesjonell bokhandel på nett som tilbyr et bredt utvalg av bøker og god kundeservice. Hvis du er på utkikk etter en ny bok å lese eller ønsker å kjøpe bøker som gave, kan det være verdt å sjekke ut Bookshop.