Dentway
Bleking av tenner hjemme

Dentway

Dentway er Nordens ledende foretak innen tannbleking og munnstellprodukter for hjemmebruk, med virksomhet i Sverige, Norge og Finland med hovedkontor i Stockholm. 100.000 kunder har handlet hos oss de siste 8 årene, og med din hjelp kommer tallet til å stige til 1 million! - Om Dentway - Dentway bruker de nyeste teknikker i tannlegeteknologi for å bringe frem de hviteste smil hos våre kunder. Våre produkter er 100% trygge og testet. Vi tilbyr en rekke produkter, og gir alltid tilbake pengene dersom tennene ikke blir hvitere etter 10 dager. Vår bestselger Dentway Starter Kit koster bare 495 NOK, og når du rekrutterer en ny kunde går 200 kroner rett ned i din lommebok, det er få som kan sammenligne seg med denne sjenerøse kompensasjon. Vi er en godt kjent merkevare i Norge, så forventer vi å selge store volumer gjennom deg. Vi er en godt kjent varemerke i Norge, så vi forventer å selge store volumer gjennom deg.

Om oss

Dentway bruker de nyeste teknikker i tannlegeteknologi for å bringe frem de hviteste smil hos våre kunder. Våre produkter er 100% trygge og testet. Vi tilbyr en rekke produkter, og gir alltid tilbake pengene dersom tennene ikke blir hvitere etter 10 dager.
Vår bestselger Dentway Starter Kit koster bare 495 NOK, og når du rekrutterer en ny kunde går 200 kroner rett ned i din lommebok, det er få som kan sammenligne seg med denne sjenerøse kompensasjon. Vi er en godt kjent merkevare i Norge, så forventer vi å selge store volumer gjennom deg. Vi er en godt kjent varemerke i Norge, så vi forventer å selge store volumer gjennom deg.