Elite hotels of Sweden
Velkommen til Elite hotell Sverige

Sveriges beste hotell opplevelser
med spa, restauranter eller konferanse

ELITE HOTELLER I SVERIGE

Om oss

Hos oss er alle hedersgjester! En hotellopplevelse hos oss er ment å være mer enn bare å sjekke inn på et hotell. I tillegg til fantastiske rom, god mat og en overdådig frokostbuffé, har vi som mål å tilby deg et minneverdig hotellopphold med førsteklasses service. Så la oss ta vare på deg på best mulig måte – slapp av på et av våre Vana Spas eller nyt en luksuriøs middag før du lener deg tilbake mot den mykeste puten fra hotellets putemeny.

Vårt mål er å gjøre oppholdet ditt mer enn bare å sjekke inn på et hotell. Uansett hvilket av våre hotell du besøker, ønsker vi å formidle en følelse av tradisjon, kvalitet og eleganse. Våre førsteklasses hoteller ligger i førsteklasses, unike og ofte historiske eiendommer. De er alltid sentralt plassert i byen. Du vil bli møtt med et smil, sammen med kompetent og jevn service.

Våre rom er innredet med koselige møbler og farger. Komfortable senger og myke puter er avgjørende for en god natts søvn. Om morgenen venter en herlig frokostbuffé på deg. Du trenger aldri å gå langt for å finne god mat og drikke, siden hvert hotell har en restaurant og/eller en gastropub.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Kundefordeler

• Fleksibel kansellering
• Sjenerøs frokost
• Putemeny og mulighet for å sove inn