Fyndiq
Lave priser, gjør et kupp

Fyndiq

Det er gøy å gjøre et kupp! Velkommen til Fyndiq, et nordisk paradis for tilbudsshopping. Her finner du millioner av produkter fra tusenvis av butikker, alt samlet under et virtuelt tak og til kanonbra priser! Varene får du rett hjem i postkassen med et tastetrykk. Hvis du ikke finner det du leter etter i dag, bør du sjekke igjen i morgen. På Fyndiq får vi nemlig inn hundrevis av nye varer hver eneste dag.
*Hvis Fyndiq hadde vært et faktisk sted ville det utvilsomt vært Hawaii

 

Info fra Fyndiq

Produktene sendes direkte til deg fra Fyndiq-butikkene
Det du kjøper sendes direkte hjem til deg fra butikkene som selger produktene på Fyndiq. Hvis du har bestilt mer enn ett produkt, kan de sendes fra ulike butikker og leveres da i ulike pakker eller brev.
Du får varene dine 1–16 arbeidsdager etter bestilling
Det tar mellom én og 16 arbeidsdager fra du bestiller en vare til du mottar bestillingen. Hvis du bestiller flere ulike produkter, kan de leveres i ulike pakker og på ulike dager. Enkelte pakker må hentes på utleveringssteder, så se opp for eventuelle hentelapper fra Posten, DHL eller Schenker.
Trygg e-handel med Fyndiq
Det er både enkelt og trygt å handle på Fyndiq. Det vitner våre 1,6 millioner fornøyde kunder om. Vi er sertifisert av Trygg e-handel og anvender forbrukerkjøpsloven i alle ledd.

Produktene på Fyndiq selges av mange ulike butikker, men det er Fyndiq som har ansvaret for bestillingen din hele veien til levering. Hvis noe skulle være feil med varen eller kjøpsprosessen, har vi ansvar for å hjelpe deg som kunde. Du er alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice hvis du har spørsmål om bestillingen din. Vi hjelper deg gjerne!