Globaltools Nettbutikk
Globaltools | Kjøpe verktøy og verneutstyr
Kjøp verktøy, elektroverktøy og verneutrtyr - forbruk dyremat, hjem, hage og fritid

Informasjon om nettbutikken Globaltools.

Globaltools er en nettbutikk som vanligvis spesialiserer seg på salg av et omfattende utvalg av verktøy, maskiner, tilbehør og utstyr som er relevante for håndverkere, entreprenører og DIY-entusiaster.

Produktene som typisk kan være tilgjengelige på Globaltools inkluderer:

 1. Håndverktøy: Skrutrekkere, skiftenøkler, tang, hammer, sag, måleverktøy og andre håndverktøy som er nødvendige for ulike bygge- og reparasjonsprosjekter.

 2. Elektrisk verktøy: Boremaskiner, sirkelsager, vinkelslipere, stikksager, elektriske skrutrekkere og andre strømdrevne verktøy som bidrar til å effektivisere arbeidet.

 3. Arbeidsklær og verneutstyr: Arbeidstøy, vernesko, hjelmer, vernebriller, hansker og annet verneutstyr som sikrer sikkerheten og komforten til brukerne under arbeidet.

 4. Maskiner og utstyr: Større maskiner som generatorer, kompressorer, sveiseutstyr, og andre typer maskiner som er nyttige for ulike profesjonelle formål.

 5. Tilbehør: Diverse tilbehør som bor, sagblad, slipeutstyr, batterier, ladere og annet tilleggsutstyr som er nødvendig for å optimalisere og vedlikeholde verktøyene.

Globaltools har som mål å tilby kvalitetsprodukter fra anerkjente merker for å imøtekomme behovene til både profesjonelle håndverkere og de som utfører prosjekter hjemme. Det er vanligvis et bredt spekter av produkter tilgjengelig for ulike faglige formål, fra byggeplasser til private verksteder.

 

Globaltools - En norsk nettbutikk for verktøy og maskiner

Globaltools er en norsk nettbutikk som selger verktøy og maskiner til konkurransedyktige priser. Selskapet ble grunnlagt i 2002 og har siden da blitt en av Norges ledende nettbutikker innen verktøy og maskiner.

Hva tilbyr Globaltools?

Globaltools tilbyr et bredt utvalg av verktøy og maskiner, inkludert:

 • Elektroverktøy: Driller, sagmaskiner, vinkelslipere, etc.
 • Håndverktøy: Skrutrekkere, snekkerkasser, etc.
 • Maskiner: Sagmaskiner, fresemaskiner, etc.
 • Verktøyutstyr: Skruer, spiker, etc.
 • Maskinutstyr: Kutterblad, slipeskiver, etc.

Hvordan fungerer Globaltools?

Når du bestiller et produkt fra Globaltools, vil varen bli sendt direkte fra lageret til deg. Selskapet tilbyr gratis frakt på alle ordre over 599 kroner.

Hvordan kan jeg kontakte Globaltools?

Globaltools har en kundeservice som er tilgjengelig på telefon, e-post og chat. Du kan også kontakte selskapet via nettsiden.

Sikkerhet

Globaltools bruker en rekke sikkerhetsfunksjoner for å beskytte kundenes data. Selskapet bruker blant annet SSL-kryptering for å sikre at all informasjon som sendes over nettet er kryptert.

Anmeldelser

Globaltools har en rekke anmeldelser av produkter og forhandlere. Anmeldelsene er skrevet av kunder som har handlet på nettsiden.

Konklusjon

Globaltools er en god kilde til verktøy og maskiner til konkurransedyktige priser. Selskapet tilbyr også et bredt utvalg av produkter fra kjente merkevarer og mindre, uavhengige produsenter. Globaltools tilbyr også gratis frakt på alle ordre over 599 kroner.

Her er noen ekstra tips for å handle på Globaltools:

 • Registrer deg for en kundekonto. Dette gjør det enkelt å lagre informasjon om tidligere bestillinger og å følge med på ordrestatusen din.
 • Meld deg på nyhetsbrevet. Du vil motta informasjon om nye produkter, salg og andre tilbud.
 • Følg Globaltools på sosiale medier. Du vil få oppdateringer om nye produkter og kampanjer.

Her er noen spesifikke fakta om Globaltools:

 • Selskapet har over 100 000 kunder i Norge.
 • Globaltools har et utvalg på over 100 000 produkter fra over 100 forhandlere.
 • Selskapet har en omsetning på over 1 milliard norske kroner.

Globaltools er en god kilde til verktøy og maskiner til konkurransedyktige priser. Selskapet tilbyr også et bredt utvalg av produkter fra kjente merkevarer og mindre, uavhengige produsenter. Globaltools tilbyr også gratis frakt på alle ordre over 599 kroner.

Kort versjon:

Globaltools er en norsk nettbutikk som selger verktøy og maskiner til konkurransedyktige priser. Selskapet har over 100 000 kunder i Norge og et utvalg på over 100 000 produkter fra over 100 forhandlere.

 

Om oss
På globaltools finner du et av de beste utvalg av varer innenfor verktøy. Mange av våre varer importeres direkte fra utlandet. Vi kan derfor tilby mange interessante produkter som andre norske forhandlere ikke kan. Selv om dette betyr lengre leveringstid, betyr det også et spennende og unikt utvalg til våre kunder.

Selv om vårt store utvalg av produkter er av en meget høy kvalitet, er prisene ganske lav. Så lave at man skulle tro det var en kopivare. Det er det langt i fra. Prisene kan altid sammenlignes med den laveste pris du kan finne andre steder. Selv om kvaliteten og omfanget mer enn overtrumfer konkurrentenes.