Lenson - kjøp billige linser på nett
LensOn | kjøp billige linser
Lenson | kjøp billige linser på nett - tilbud på kontaktlinser | tilbehør til kontaktlinser

Informasjon om nettbutikken LensOn Kontaktlinser.

Lenson er en anerkjent nettbutikk som spesialiserer seg på salg av linser, briller, solbriller og tilbehør knyttet til synskorreksjon og øyehelse. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av produkter innen optikk og øyehelse, og har et godt rykte for kvalitet, pålitelighet og kundeservice.

Hos Lenson finner kunder et omfattende utvalg av kontaktlinser, inkludert daglige, ukentlige, månedlige og fargede linser fra ulike anerkjente merker. Dette inkluderer linser for nærsynthet, langsynthet, astigmatisme og multifokale linser for presbyopi. Kunder kan finne linser som passer deres individuelle synsbehov.

I tillegg til kontaktlinser tilbyr Lenson et bredt spekter av briller og solbriller. De har et variert utvalg av brillerammer som passer forskjellige stiler og behov. Kunder kan velge mellom briller med eller uten styrke, samt solbriller med forskjellige beskyttende egenskaper mot UV-stråler.

Lenson legger vekt på å tilby kundene sine enkelhet og bekvemmelighet ved å tilby tjenester som enkel bestilling av linser og briller online. Kundene kan også dra nytte av profesjonell veiledning og støtte fra optikere og kundeserviceteamet for spørsmål relatert til valg av linser, styrke, linsetyper eller andre synsrelaterte bekymringer.

Videre tilbyr Lenson ofte kampanjer, tilbud og rabatter på sine produkter for å gjøre optikk og øyehelse mer tilgjengelig for kundene.

Samlet sett er Lenson en pålitelig destinasjon for de som trenger kontaktlinser, briller, solbriller og tilbehør relatert til synskorreksjon og øyehelse. Med et bredt utvalg av produkter og fokus på kundeservice, tilbyr de en praktisk og pålitelig plattform for å dekke synsrelaterte behov på nettet.

LensOn

Hvem er vi:
Siden 2004 har Lenson vært en av Europas ledende online leverandører av kontaktlinser. Vi beviser daglig at lave priser kan kombineres med raske leveranser og førsteklasses service. Vårt brede utbud inkluderer over 120 varemerker og 90.000 produkter. Vårt lager- og logistikksenter har de fleste linsene på lager og vi er klare for å sende 95% av alle kunders bestillinger allerede samme dag.

Siden 2016 er vi en del av Essilor med hovedkvarter i Charenton-le-Pont, Frankrike. Essilor er verdens ledende optikk bedrift og produserer og designer et bredt utbud av linser og glass. Essilors mål er å forbedre synet og livet for alle de som behøver å korrigere synet. Over en milliard mennesker verden over bruker Essilor sine produkter. 2015 ble Essilor usett som en av de globale bedriftene som forbedrer verden med deres arbeid med målet «Vision for all».
Hva gjør vi:
Vårt mål er å tilby det enkleste og sikreste alternativet til å kjøpe kontaktlinser i butikk. På Lenson kan du enkelt bestille akkurat de linsene som du kan kjøpe hos din optiker, men til en betydelig lavere pris. For å uttrykke det enkelt, så tilbyr vi billige kontaktlinser – raskt og enkelt.
Vi selger kontaktlinser fra samtlige store produsenter som Bausch & Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson og Alcon.