Lensway
Kontaktlinser, briller og solbriller

LensWay
LensWay er en av Nordens største onlinebutikker for optikk, hos oss kan du bestille dine linser, tilbehør, briller og solbriller online. Vi tilbyr raske leveringer, konkurransedyktige priser og personlig kundeservice noe som har gjort at vi er blitt en av optikerbransjens ledende aktører.

Om oss

LensWay ble startet år 2000 og er Nordens Største internettbutikk for kontaktlinser og eies i dag av det globale optikkfirmaet Essilor, verdens ledende produsent av brilleglass. Vi finnes på fire Nordiske markeder: Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret, inkludert lager og kundeservice, finnes i Kista rett nord for Stockholm.

Våre lave priser, prisbelønte kundeservice, raske leveringer, enkel bestillingsprosess, betaling mot faktura og sterke varemerker har resultert i at vi har en av de høyeste konverteringsrate i Nordisk e-handel.

VÅRE PRODUKTER
Vi selger kontaktlinser fra kjente merker, samt briller fra våre egne merker C. Jacobsen og The Collection. Hos oss kan du raskt og enkelt kjøpe prisgunstige optikkprodukter av beste kvalitet.

- Kontaktlinser - LensWay har Nordens største lager av linser. Vi har orginallinser fra populære kontaktklinseprodusenter som Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson og CooperVision. Hos LensWay finner du også markedets mest prisgunstige linser med høy kvalitet fra everclear.

- Briller og solbriller - Med egenproduksjon av innfatninger og glass kan vi levere briller av høy kvalitet som har alle råd til. Det finnes noe for enhver smak. Vårt housebrand, C. Jacobsen, karakteriseres med stilren, skandinavisk design. Vi har til og med egne brillekolleksjoner hvor kunden kan finne alt fra klassiske former til trendy kolleksjoner med en moderne touch. Et eksempel er 5:1, vår miljøvennlige kolleksjon, hvor hver innfatning er laget av fem gjenvunnede plastflasker. Til og med pussekluten og brilleetuiet til denne kolleksjonen er laget av plastflasker.

SOSIALT ANSVAR - “BUY ONE, GIVE ONE”
Tross av at det anses å være en menneskerettighet, så mangler en tredjedel av verdens befolkning et fullgodt syn eller tilgang til nødvendige hjelpemidler. Det derfor vi på LensWay sammen med vår eier Essilor (gjennom stiftelsen Essilor Vision Foundation), arbeider for å forbedre synet for millioner av mennesker. Siden starten 2000 har vi hjulpet over en million kunder til bedre syn - og vi brenner daglig for å kunne hjelpe enda flere!

Med Buy One, Give One kan du enkelt donere et par briller når du kjøper et par til deg selv. Det koster deg ingenting og hjelper et menneske i nød. Når vi kan gjøre en forskjell, så vil vi også gjøre en forskjell, og Buy One, Give One er en av våre måter å gjøre det på.

FORDELER MED LENSWAY

  • Prisgunstige briller og linser fra kjente varemerker
  • Raske leveringer på linser (vi sender i løpet av 24 timer)
  • Over 3 millioner linser på lager
  • Prisgaranti på alle produkter
  • Betaling med faktura
  • Originalprodukter
  • Prisbelønt kundeservice ved flere anledninger
  • Linsegaranti
  • Prøv hjemme med garanti på briller: er du ikke fornøyd etter 90 dager så får du pengene tilbake (start 2021)