Lensway Nettbutikk
Lensway - kontaklinser, solbriller, linser
Kjøp kvalitets kontaktlinser, månedslinser, linser, briller og solbriller til gode priser

Informasjon om nettbutikken Lensway.

På Lensway tilbys vanligvis et bredt utvalg av synskorrigering og brilleprodukter. Dette kan omfatte:

 1. Kontaktlinser: Et variert utvalg av kontaktlinser, inkludert dagslinser, månedslinser, toriske linser, multifokale linser og fargelinser fra ulike kjente merker.

 2. Briller: Et omfattende utvalg av brilleinnfatninger for både solbriller og vanlige briller. Dette kan inkludere ulike stiler, former og materialer for å passe ulike preferanser og behov.

 3. Solbriller: Solbriller i ulike design, farger og former fra anerkjente merker for å beskytte øynene mot solens skadelige stråler.

 4. Tilbehør: Linsebeholdere, linsevæsker og andre linserelaterte tilbehør for enkel håndtering og vedlikehold av kontaktlinser.

Lensway legger ofte vekt på å tilby kvalitetsprodukter innen synskorrigering og briller, med fokus på både funksjonalitet og design. De tilbyr også vanligvis kundeservice og veiledning for å hjelpe kunder med å finne riktig produkt for deres synsbehov.

 

Lensway – Din Destinasjon for Synskorrigering og Brilleinnfatninger

Lensway er en ledende nettbutikk som tilbyr et bredt spekter av synskorrigering og brilleinnfatninger. Vi er dedikert til å gi kundene et omfattende utvalg av kontaktlinser, briller, solbriller og tilbehør av høy kvalitet.

Vi tilbyr vanligvis et variert utvalg av kontaktlinser, inkludert dagslinser, månedslinser, fargelinser og toriske linser, fra anerkjente merker. Hos Lensway.no kan kundene finne linser tilpasset deres synsbehov og preferanser.

Vår nettbutikk har også et bredt utvalg av brilleinnfatninger, solbriller og sportsbriller fra ulike designermerker. Vi legger vekt på å tilby stiler som passer ulike smaker og behov, samtidig som vi holder fokus på kvalitet og funksjonalitet.

Lensway streber etter å tilby en brukervennlig handleopplevelse, med enkel navigasjon og verktøy for å finne riktige linser eller briller. Vi tilbyr også kundeservice og veiledning for å hjelpe kunder gjennom valgprosessen.

Vi legger stor vekt på å tilby rimelige priser, regelmessige kampanjer og tilbud for å gi verdi for pengene og gjøre synskorrigering og brillekjøp tilgjengelig for alle.

Besøk Lensway i dag for å utforske vårt omfattende utvalg av kontaktlinser, briller, solbriller og tilbehør, og ta skrittet mot bedre syn og stiligere briller!

 

Om oss
 LensWay er en av Nordens største onlinebutikker for optikk, hos oss kan du bestille dine linser, tilbehør, briller og solbriller online. Vi tilbyr raske leveringer, konkurransedyktige priser og personlig kundeservice noe som har gjort at vi er blitt en av optikerbransjens ledende aktører.

LensWay ble startet år 2000 og er Nordens Største internettbutikk for kontaktlinser og eies i dag av det globale optikkfirmaet Essilor, verdens ledende produsent av brilleglass. Vi finnes på fire Nordiske markeder: Sverige, Norge, Finland og Danmark. Hovedkontoret, inkludert lager og kundeservice, finnes i Kista rett nord for Stockholm.

Våre lave priser, prisbelønte kundeservice, raske leveringer, enkel bestillingsprosess, betaling mot faktura og sterke varemerker har resultert i at vi har en av de høyeste konverteringsrate i Nordisk e-handel.

Vi selger kontaktlinser fra kjente merker, samt briller fra våre egne merker C. Jacobsen og The Collection. Hos oss kan du raskt og enkelt kjøpe prisgunstige optikkprodukter av beste kvalitet.

- Kontaktlinser - LensWay har Nordens største lager av linser. Vi har orginallinser fra populære kontaktklinseprodusenter som Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson og CooperVision. Hos LensWay finner du også markedets mest prisgunstige linser med høy kvalitet fra everclear.

- Briller og solbriller - Med egenproduksjon av innfatninger og glass kan vi levere briller av høy kvalitet som har alle råd til. Det finnes noe for enhver smak. Vårt housebrand, C. Jacobsen, karakteriseres med stilren, skandinavisk design. Vi har til og med egne brillekolleksjoner hvor kunden kan finne alt fra klassiske former til trendy kolleksjoner med en moderne touch. Et eksempel er 5:1, vår miljøvennlige kolleksjon, hvor hver innfatning er laget av fem gjenvunnede plastflasker. Til og med pussekluten og brilleetuiet til denne kolleksjonen er laget av plastflasker.

SOSIALT ANSVAR - “BUY ONE, GIVE ONE”
Tross av at det anses å være en menneskerettighet, så mangler en tredjedel av verdens befolkning et fullgodt syn eller tilgang til nødvendige hjelpemidler. Det derfor vi på LensWay sammen med vår eier Essilor (gjennom stiftelsen Essilor Vision Foundation), arbeider for å forbedre synet for millioner av mennesker. Siden starten 2000 har vi hjulpet over en million kunder til bedre syn - og vi brenner daglig for å kunne hjelpe enda flere!

Med Buy One, Give One kan du enkelt donere et par briller når du kjøper et par til deg selv. Det koster deg ingenting og hjelper et menneske i nød. Når vi kan gjøre en forskjell, så vil vi også gjøre en forskjell, og Buy One, Give One er en av våre måter å gjøre det på.

FORDELER MED LENSWAY

 • Prisgunstige briller og linser fra kjente varemerker
 • Raske leveringer på
 • linser (vi sender i løpet av 24 timer)
 • Over 3 millioner linser på lager
 • Prisgaranti på alle produkter
 • Betaling med faktura
 • Originalprodukter
 • Prisbelønt kundeservice ved flere anledninger
 • Linsegaranti
 • Prøv hjemme med garanti på briller: er du ikke fornøyd etter 90 dager så får du pengene tilbake (start 2021)