Mixx Travel | Mer ferie for pengene
Mixx | Mer ferie for pengene | Restplasser
Bestill ferien tidlig og spar penger | hotell, fly, restplass | Finn gode tilbud på reiser

Informasjon om nettbutikken Mixx Travel.

Mixx Travel er en norsk nettreisebyrå som tilbyr et bredt utvalg av reiser, fra flyreiser og hotellovernattinger til pakkereiser og cruise. De tilbyr reiser til alle verdenshjørner, og de har et godt utvalg av reisemål for alle budsjetter og interesser.

Produktene som selges på Mixx Travel kan deles inn i følgende kategorier:

  • Flyreiser: Mixx Travel tilbyr flyreiser til alle verdenshjørner, med et bredt utvalg av flyselskaper og avreisesteder. De tilbyr også billige flybilletter, og de har et godt utvalg av tilbud og rabatter.
  • Hotellovernattinger: Mixx Travel tilbyr hotellovernattinger over hele verden, med et bredt utvalg av hoteller og prisklasser. De tilbyr også billige hotellpriser, og de har et godt utvalg av tilbud og rabatter.
  • Pakkereiser: Mixx Travel tilbyr pakkereiser til alle verdenshjørner, med et bredt utvalg av reiseruter og aktiviteter. De tilbyr også billige pakkereiser, og de har et godt utvalg av tilbud og rabatter.
  • Cruise: Mixx Travel tilbyr cruise til alle verdenshjørner, med et bredt utvalg av cruiseskip og reiseruter. De tilbyr også billige cruise, og de har et godt utvalg av tilbud og rabatter.

Målgruppe

Mixx Travel sin målgruppe er alle som er interessert i å reise. De tilbyr reiser for alle budsjetter og interesser, og de har et godt utvalg av reisemål for alle aldre.

Levering

Mixx Travel leverer reiser til hele Norge. De tilbyr gratis avbestilling på de fleste reiser.

Betaling

Mixx Travel aksepterer Visa, Mastercard, American Express og PayPal.

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte Mixx Travel på telefon, e-post eller via deres nettside.

Konklusjon

Mixx Travel er en god kilde til reiser for alle som er interessert i å reise. De tilbyr et bredt utvalg av reiser fra kjente reisearrangører til konkurransedyktige priser.

 

Mixx Travel er et reisebyrå som spesialiserer seg på å tilby feriepakker og reiseløsninger til ulike destinasjoner. De tilbyr vanligvis pakketurer til populære feriemål som inkluderer alt fra hotellovernattinger til flybilletter, transfer til og fra flyplassen, samt ulike aktiviteter og opplevelser under oppholdet.

Reisebyrået fokuserer ofte på å tilby all-inclusive pakkereiser, der alt fra overnatting og mat til ulike aktiviteter og underholdning er inkludert i prisen. Dette gir reisende muligheten til å planlegge og nyte ferien uten å måtte bekymre seg for detaljene, da de viktigste elementene er tatt hånd om av reisebyrået.

Mixx Travel kan tilby reisepakker til flere destinasjoner, inkludert solfylte feriesteder, byferier, skiferier og andre populære reisemål. De tilpasser ofte sine tilbud til ulike reisende, enten det er familier som søker familievennlige ferier, par på jakt etter romantiske utflukter, eller enkeltpersoner som ønsker en avslappende ferie.

I tillegg tilbyr de vanligvis en rekke valgmuligheter når det gjelder reisens lengde, hotellkategorier, og aktiviteter som kan inkluderes i pakkene. Dette gir kundene muligheten til å skreddersy ferien etter deres preferanser og behov.

Mixx Travel fokuserer på å gi kundene gode reiseopplevelser og service av høy kvalitet. De kan tilby rådgivning, veiledning og assistanse gjennom hele reiseprosessen, fra planlegging og bestilling til gjennomføringen av selve reisen.

Det er viktig å merke seg at tilbudene og destinasjonene som tilbys av Mixx Travel kan variere over tid, og det anbefales å besøke deres nettside direkte eller kontakte dem for å få den mest oppdaterte informasjonen om tilgjengelige reisepakker og destinasjoner.

Om oss
Mixx Travel er en raskt voksende turoperatør med Norges største utvalg av reiser til Tyrkia, samt til Kreta, Rhodos og Kypros.
Vi har eksistert siden 2009 og har kontorer i blant annet Malmø og København.
Fra Norge flyr vi fra Oslo, Bergen og fra Stavanger.
Vi tilbyr reiser og ferier til både barnefamilier, voksne par, unge vennegjenger og seniorer.
Vår spesialitet er reiser med hotellopphold av høy klasse til gode priser – som våre kunder har oppdaget.
Vi opererer både fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Fordeler for deg
Mye reise for pengene
Egne guider og servicekontorer på de største destinasjonene