Mixx Travel - mer ferie for pengene
Mixx Travel | mer ferie for penger
Mer ferie for pengene | reise

Mixxtravel er en norsk reiseoperatør som tilbyr pakketurer til solfylte destinasjoner i Europa, Asia og Afrika. Selskapet ble etablert i 2008 og har siden den gang vokst til å bli en av de ledende reiseoperatørene i Norge.

Mixxtravel tilbyr alt fra billige sydenreiser til eksklusive luksusferier på eksotiske destinasjoner. Selskapet samarbeider med et bredt utvalg av hoteller og flyselskaper for å kunne tilby en så bred og variert portefølje som mulig.

På nettsiden til Mixxtravel kan du enkelt søke etter og bestille din neste ferie. Du kan velge mellom ulike destinasjoner, hotellkategorier, avreisedatoer og lengde på oppholdet. Selskapet tilbyr også en rekke tilleggspakker som kan inkluderes i din bestilling, som for eksempel utflukter og aktiviteter på destinasjonen.

Mixxtravel har fokus på å tilby sine kunder en god reiseopplevelse fra start til slutt. Selskapet har derfor et team av erfarne reisekonsulenter som står klare til å hjelpe deg med alle spørsmål og henvendelser du måtte ha før, under og etter din reise. Mixxtravel har også gode avbestillings- og endringsvilkår, slik at du kan føle deg trygg når du bestiller din neste ferie gjennom selskapet.

Alt i alt er Mixxtravel en pålitelig og erfaren reiseoperatør som tilbyr et bredt utvalg av reiser til ulike destinasjoner. Selskapet legger stor vekt på kundetilfredshet og tilbyr en god reiseopplevelse fra start til slutt.