one.com - domene, webhotell og nettsider
One.com - domene, webhotell og epost
Kjøp domene, webhotell, nettsider med SSL, nettsidebygging og E-post sikkert

Informasjon om webhotell, nettsider og e-post hos One.

One er en nettbasert plattform som vanligvis tilbyr tjenester knyttet til webhotell, domenenavn, nettsidebygging, e-posttjenester og andre relaterte webtjenester for både enkeltpersoner og bedrifter.

Hovedproduktene og tjenestene som vanligvis tilbys av One.com inkluderer:

  1. Webhotell: One tilbyr ulike webhotellpakker som gir plass til å lagre nettsider, filer, databaser og andre nettrelaterte elementer. Dette inkluderer delt hosting, VPS (Virtual Private Server) og dedikert hosting.

  2. Domener: Plattformen tilbyr registrering av domenenavn for å gjøre det mulig for kunder å ha en unik nettadresse for sine nettsider. De tilbyr også overføring og fornyelse av domenenavn.

  3. Nettsidebygging: One tilbyr verktøy og plattformer for nettsidebygging som gjør det mulig for brukere å opprette og tilpasse egne nettsider uten behov for avansert programmering eller designkunnskap.

  4. E-posttjenester: De tilbyr e-posttjenester knyttet til domenenavnene, som inkluderer opprettelse av e-postkontoer, tilgang til webmail, og administrasjon av e-posttjenester.

  5. Sikkerhetstjenester: One tilbyr også sikkerhetstjenester som SSL-sertifikater og andre verktøy for å sikre nettsider og dataoverføringer.

 

One er et selskap som tilbyr webhotelltjenester, domeneregistrering og nettsideløsninger for enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner. De er kjent for å tilby enkle og brukervennlige løsninger for å hjelpe kundene med å opprette og administrere nettsteder.

Noen av tjenestene som One vanligvis tilbyr inkluderer:

  1. Webhotell: One tilbyr ulike webhotellpakker som gir kundene plass på servere for å lagre filer og dataene som utgjør deres nettsider. Dette inkluderer delt webhotell, VPS (Virtual Private Server), dedikert server hosting, og lignende.

  2. Domeneregistrering: De tilbyr registrering av domenenavn på ulike toppnivådomener (TLD-er) som .com, .no, .org, .net og flere andre.

  3. Nettsidebygger: One tilbyr vanligvis en nettbasert nettsidebygger som gjør det enklere for brukerne å opprette og tilpasse nettsider uten behov for dyptgående teknisk kunnskap om koding eller design.

  4. E-posttjenester: De tilbyr e-posttjenester som inkluderer tilpassede e-postadresser knyttet til domenenavnet, samt e-posttjenester for bedrifter.

  5. Sikkerhet og støtte: One fokuserer også på å tilby sikkerhetsfunksjoner for å beskytte nettsider og dataene til kundene. De tilbyr også kundestøtte for teknisk assistanse og hjelp med hostingrelaterte spørsmål.

One har som mål å tilby enkel, pålitelig og brukervennlig hosting og nettsideløsninger til rimelige priser for kunder som ønsker å opprette eller administrere nettsider. Deres tjenester er ofte rettet mot både nybegynnere og mer erfarne brukere som ønsker en enkel plattform for webhosting og nettsidebygging.

For å få den mest oppdaterte informasjonen om deres tjenester, priser, planer og tilgjengelige funksjoner, anbefales det å besøke Ones nettsted direkte eller kontakte deres kundeservice.

 

Om oss
One tilbyr noen av markedets beste priser på webhoteller uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

B-one skifter navn til One med tilhørende internettadresse.
I forbindelse med navneendringen er det oss en glede å kunne fortelle at vi har økt lagerplassen på webhotellene. Samtlige webhoteller har fått dobbelt så mye plass til samme pris.

Før 1000 MB – nu 3000 MB
Før 2000 MB – nu 10000 MB
Før 4000 MB – nu 25000 MB

One er en innovativ leverandør av webhosting-ytelser. Selskapet har utviklet løsninger spesielt egnet for mindre virksomheter og privatmarkedet, med stor grad av brukervennlighet, stabilitet og sikkerhet.

At vi har markedets absolutt mest konkurransedyktige pris gjør at vi selger mange webhoteller.

One har markedets beste pris. Vi tilbyr våre kunder gratis mailsupport med svar innen 24 timer. Alle våre webhotellpakker har tilgang til etterspurte internett-teknologier. Våre servere er overvåket døgnet rundt. Vi tilbyr våre kunder et ubegrenset antall e-mail-adresser. Men det viktigste av alt er at vi aldri stopper med å utvikle våre produkter, dette medfører at disse blir mer og mer ettertraktet.