Petster Nettbutikk
Petster- hund, katt, hest
Hund, katt, hest og rytter

Petster er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter for kjæledyr. Siden lanseringen i 2017 har Petster raskt blitt en populær nettbutikk blant norske dyreelskere.

Butikken tilbyr et stort utvalg av produkter for hunder, katter, smådyr og fugler fra kjente og anerkjente merker som Royal Canin, Eukanuba, Hill's, Acana og Orijen. I tillegg til fôr tilbyr Petster.no også alt fra leker og bur til pleieprodukter og tilbehør.

En av Petsters største fordeler er deres enkle og brukervennlige nettside, som gjør det enkelt å finne de produktene man leter etter. Butikken har også konkurransedyktige priser og gode tilbud til sine kunder. Petster tilbyr gratis frakt på ordre over 499 kroner og har en egen kundeserviceavdeling som er tilgjengelig for å hjelpe kundene med spørsmål eller problemer.

Som en dyreelskerorientert nettbutikk har Petster også et eget dyreblogg hvor man kan lese artikler om alt fra helse til adferd for ulike dyr. Petster jobber også aktivt for å støtte ulike dyrevernorganisasjoner og bidrar med donasjoner til utvalgte organisasjoner.

Samlet sett er Petster en pålitelig og trygg nettbutikk for kjæledyreiere som tilbyr et bredt utvalg av produkter, konkurransedyktige priser og god kundeservice.