Solarplexius - solskjerming av bil
Solarplexius | Solskjerming bil
Solskjerming av bilvinduer | Solskjerming til over 4500 biler | Soting av bilvindu

Informasjon om nettbutikken Solarplexius.

Solarplexius er en produsent av solskjermingsprodukter, spesialisert på bilvinduer. De tilbyr et patentert solskjermingssystem som består av solfilmplater som enkelt kan monteres på bilens vinduer.

Disse solfilmplatene fra Solarplexius er laget av høykvalitets polycarbonatmateriale som gir flere fordeler. De fungerer som solskjerming ved å redusere varme og blending fra solen, noe som kan gi en mer behagelig kjøreopplevelse. I tillegg til solbeskyttelse bidrar filmplatene til å redusere UV-stråler, som kan være skadelige for hud og interiør i bilen.

En av de attraktive egenskapene til Solarplexius' solfilmplater er enkelheten ved monteringen. De er utformet for å passe nøyaktig til bilens vinduer uten behov for lim eller spesialverktøy. Dette gjør monteringsprosessen enkel, og filmplatene kan fjernes uten å etterlate rester på vinduene.

Solkalenderen fra Solarplexius tilbys også i ulike nyanser og utførelser, slik at kundene kan velge den graden av solskjerming og personvern de ønsker.

Videre tilbyr Solarplexius et bredt utvalg av solfilmplater som passer til ulike bilmodeller og vindustyper, og de tilpasser seg til stadig skiftende bilmodeller for å sikre kompatibilitet og nøyaktig passform.

Sammendragende tilbyr Solarplexius solfilmplater som gir solskjerming, reduserer varme og UV-stråler, og gir økt komfort og beskyttelse for bilens interiør og passasjerer. Deres fokus på enkel montering og tilpasning til ulike bilmodeller gjør produktene deres attraktive for bilentusiaster som ønsker solbeskyttelse og personvern i sin kjøretøyopplevelse.

Om oss
Solarplexius byr på markedets enkleste og mest holdbare solbeskyttelse og toning for biler. Solarplexius soting og solbeskyttelse er bedre, enklere og smartere enn solfilm.

Solarplexius ble etablert i 1988 i Linköping. Siden den gang har vi ikke bare økt omsetningen i Sverige, men eksporterer Solarplexius solskjerming til hele 12 land i Europa. Dette har gjort det mulig å levere soting av ruter til over 500 000 fornøyde kunder over hele Europa. Vi produserer Solarplexius solskjerm i Linköping.

Den viktigste grunnen til at folk bruker solskjerming i bil er for å redusere varmen og motvirke innsyn. Solarplexius solbeskyttelse stopper 90% av det direkte sollyset. Dette bidrar til at varmen reduseres betydelig. Med Solarplexius soting av ruter skaper du et mer komfortabelt bilklima. Et god inneklima bidrar til at både sjåfør og passasjerer blir fornøyde. I tillegg gir Solarplexius solskjerming bil innsynsbeskyttelse på vinduene du velger å tone. Solarplexius toning reduserer risikoen for innbrudd i bilen. Med Solarplexius toning på bilvinduene får bilen din også et bedre utseende.

Solbeskyttelse som er enkel å installere uten film
✔ Fjerner 90 % av direkte sollys
✔ Reduserer varme og innsyn i bilen
✔ Enkel installasjon på 15 minutter
✔ Forhåndskuttet for en perfekt passform