Strawberre - bestille hotellrom
Strawberry - book hotell i norden
Book hotellrom i norden idag

Strawberry er en nettbasert plattform som tilbyr hotellbestillinger i Norden og Baltikum. De tilbyr et stort utvalg av hoteller i ulike destinasjoner, inkludert populære byer som Stockholm, Oslo, København, Helsinki, Tallinn og flere andre byer i regionen. Strawberry er en del av Nordic Choice Hotels-kjeden, som er en av Nordens ledende hotellkjeder med over 200 hoteller i Norden og Baltikum.

Nettstedet tilbyr et bredt spekter av hotellalternativer, fra luksushoteller til budsjettvennlige alternativer, og dekker ulike reisebehov, enten det er for forretningsreisende, feriereisende, konferansedeltakere eller andre typer reisende. Strawberry har også et lojalitetsprogram kalt "Choice Club", som gir medlemmene fordeler som gratis netter, bonuspoeng, og spesialtilbud.

Nettstedet har en brukervennlig nettside som gjør det enkelt å søke, finne og bestille hotellene. De tilbyr også sikre betalingsalternativer og har et kundeservice-team tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller behov. Strawberry har også en prisgaranti, som betyr at hvis du finner samme hotell til en lavere pris på et annet nettsted, vil de matche prisen.

Nordic Choice Hotels er kjent for sitt engasjement for bærekraft og miljøvennlige løsninger. De har et omfattende miljøprogram kalt "We Care" som fokuserer på bærekraftige initiativer innenfor områder som energi, vann, avfall, mat og drikke, og sosialt ansvar. Dette inkluderer tiltak som resirkulering, energieffektivisering, lokale innkjøp, og sosiale bidrag til samfunnet.

Nettstedet tilbyr også et bredt spekter av fasiliteter og tjenester på hotellene, inkludert gratis Wi-Fi, frokostbuffé, treningsfasiliteter, spa, konferansefasiliteter og mer, avhengig av hotellvalget. De har også et utvalg av restauranter og barer på mange av sine hoteller, og tilbyr muligheten til å bestille pakker, spesialtilbud og arrangementer.

Strawberry er et populært valg for reisende som søker hotellopphold i Norden og Baltikum. Med sitt store utvalg av hoteller, brukervennlige nettsted, lojalitetsprogram og bærekraftige initiativer, er Strawberry en pålitelig plattform for hotellbestillinger, og kan være et ideelt valg for både forretningsreisende og feriereisende som ønsker komfortable og bærekraftige overnattingsalternativer i regionen.