Strawberre - bestille hotellrom
Strawberry - book hotell i norden
Book hotellrom i norden idag - bestill hotell til beste pris her, weekend tur

Informasjon om hotellkjeden Strawberry.

Strawberry er en nettbasert plattform som tilbyr hotellbestillinger i Norden og Baltikum. De tilbyr et stort utvalg av hoteller i ulike destinasjoner, inkludert populære byer som Stockholm, Oslo, København, Helsinki, Tallinn og flere andre byer i regionen. Strawberry er en del av Nordic Choice Hotels-kjeden, som er en av Nordens ledende hotellkjeder med over 200 hoteller i Norden og Baltikum.

Nettstedet tilbyr et bredt spekter av hotellalternativer, fra luksushoteller til budsjettvennlige alternativer, og dekker ulike reisebehov, enten det er for forretningsreisende, feriereisende, konferansedeltakere eller andre typer reisende. Strawberry har også et lojalitetsprogram kalt "Choice Club", som gir medlemmene fordeler som gratis netter, bonuspoeng, og spesialtilbud.

Nettstedet har en brukervennlig nettside som gjør det enkelt å søke, finne og bestille hotellene. De tilbyr også sikre betalingsalternativer og har et kundeservice-team tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller behov. Strawberry har også en prisgaranti, som betyr at hvis du finner samme hotell til en lavere pris på et annet nettsted, vil de matche prisen.

Nordic Choice Hotels er kjent for sitt engasjement for bærekraft og miljøvennlige løsninger. De har et omfattende miljøprogram kalt "We Care" som fokuserer på bærekraftige initiativer innenfor områder som energi, vann, avfall, mat og drikke, og sosialt ansvar. Dette inkluderer tiltak som resirkulering, energieffektivisering, lokale innkjøp, og sosiale bidrag til samfunnet.

Nettstedet tilbyr også et bredt spekter av fasiliteter og tjenester på hotellene, inkludert gratis Wi-Fi, frokostbuffé, treningsfasiliteter, spa, konferansefasiliteter og mer, avhengig av hotellvalget. De har også et utvalg av restauranter og barer på mange av sine hoteller, og tilbyr muligheten til å bestille pakker, spesialtilbud og arrangementer.

Strawberry er et populært valg for reisende som søker hotellopphold i Norden og Baltikum. Med sitt store utvalg av hoteller, brukervennlige nettsted, lojalitetsprogram og bærekraftige initiativer, er Strawberry en pålitelig plattform for hotellbestillinger, og kan være et ideelt valg for både forretningsreisende og feriereisende som ønsker komfortable og bærekraftige overnattingsalternativer i regionen.

Om oss
Strawberry er inngangsportalen til et bredt utvalg i hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, samtidig som at medlemmer kan nyte eksklusive fordeler og muligheter. Med over 225 hotell over hele Norden tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 unike uavhengige hotell. Gjennom appen og nettsiden får du som medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

For over 25 år siden startet reisen vår med ett eneste hotell. I dag teller vi over 17 000 medarbeidere og over 225 hotell på mer enn 100 destinasjoner i hele Norden. Porteføljen inneholder både våre kjente og kjære kjedehotell, samt uavhengige unike hotell, og gjester og medlemmer kan velge og vrake i alt fra moderne og sentrale budsjetthotell og landsens perler til kjente luksushotell med eksklusiv vibe.

Vi brenner for opplevelser – alt fra små detaljer som får deg til å oppleve byer på en ny måte, til en personlig melding på rommet når du sjekker inn på favoritthotellet. Sammen med våre fantastiske medarbeidere har vi bygget et av de beste og mest diversifiserte hotellselskapene i Norden, med en klar visjon om å jobbe for et mer inkluderende samfunn. Strawberry markerer starten på noe nytt – noe langt forbi den vanlige hotellindustrien.

Et univers av opplevelser
Med over 225 hotell, barer, kafeer, restauranter og spa tilbyr vi tusenvis av unike opplevelser hver eneste dag. Skiftet til Strawberry markerer at vi skal gjøre enda mer av det vi gjør aller best: skape spennende og minnerike opplevelser på en innovativ og bærekraftig måte.

Vår ambisjon er å skape et økosystem av opplevelser over hele Norden, og kombinere dem med enda flere partnertilbud og fordeler. For det er dét Strawberry skal være – et univers av opplevelser!