TripX
Billige Pakkereiser

TripX
TripX ble startet i 2010 av erfarne personer innen reiseindustrien; Martin Wirth, grunnlegger av Solresor/Solia i 1989 og Morten Husby, tidligere produksjonssjef for Solresor/Solia og Star Tour/Fritidsresor.
Begge to er fortsatt 100% aktive i virksomheten. Sammen med dyktige medarbeidere har vi som mål å komme med nye teknikker og moderne kvalitetshotell til absolutt beste pris. Vi har vår reisegaranti i Kammarkollegiet som er den statlige svenske reisegarantimyndighet.

Fordeler for kunden
• Reseganti ved Kammarkollegiet i Sverige
• Alltid de beste prisene.
• Ingen mellommenn
•Velg selv - enkelt, raskt og trygt!
Du som kunde velger mellom en rekke avgangsdestinasjoner og over 120 destinasjoner i 40+ land, og etter noen sekunder viser TripX bookingmotor den absolutt laveste prisen på utvalgte datoer til ønsket destinasjon. Søker du på internett selv kan samme prosess ta flere timer og du er likevel aldri helt sikker på at du har oppnådd laveste pris – det vet du alltid med TripX hos oss. Alle våre pakkereiser omfattes ikke bare av pakkereiseloven, men også av den svenske reisegarantiloven, som gjør at du kan føle deg helt trygg når du bestiller en pakke som består av (minst) både fly og hotell på en av sidene våre.

•Håndplukkede charterhotell!
Alle våre hotell er kontrollert og håndplukket for å passe norske reisende. Vi gjør dette for å unngå stress og problemer for våre kunder. De hotellene som har gitt sine gjester problemer tidligere blir heller ikke anbefalt av oss. TripX.no har avtaler med de fleste hotellene til det vi kaller garanterte minipriser. De prisene vi tilbyr i vår pakkepris er ofte mellom 25-35 % lavere enn hotellprisene på hotellets egne hjemmesider eller på for eksempel Booking.com, Hotels.com osv. De sistnevnte hotellforhandlerne får en provisjon på rundt 15-30 % fra hotellet for hver eneste bestilling.