Wolt - lekker god mat
Wolt Norge - lekker god mat
Wolt - få levert lekker god mat

Wolt er en internasjonal leveringstjeneste for mat og dagligvarer som ble grunnlagt i Finland i 2014. Wolt har vokst raskt og er nå tilgjengelig i over 23 land, inkludert Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Tsjekkia, Ungarn, Slovenia, Kroatia, Israel, Georgia, Japan og Singapore.

Wolt er en tjeneste som kobler restaurantene og butikkene som tilbyr mat og dagligvarer med kunder som ønsker å bestille disse produktene på nettet. Kundene kan laste ned Wolt-appen og velge fra et bredt utvalg av restauranter og butikker, samt tilpassede menyalternativer og matvarer.

Wolt skiller seg fra andre leveringstjenester ved å tilby en mer personlig og tilpasset opplevelse. Kundene kan se bilder og beskrivelser av hvert produkt, samt velge å legge til spesielle instruksjoner eller forespørsler til deres bestilling. Wolt sørger også for å holde kundene oppdatert på statusen til deres bestilling, med sanntidsoppdateringer på appen.

Wolt har også en egen avdeling for bedriftslevering, som gjør at bedrifter kan bestille mat og drikke til møter, arrangementer og andre anledninger. Bedriftskunder kan også dra nytte av rabatter og spesielle tilbud som tilbys gjennom Wolt for Business.

Wolt fokuserer på å gi en enkel og brukervennlig opplevelse for kundene, med rask og pålitelig leveringstjenester. Med et bredt utvalg av restauranter og butikker tilgjengelig, samt spesielle funksjoner som tilpassede menyer og sanntidsoppdateringer, er Wolt en flott destinasjon for alle som ønsker å få mat og dagligvarer levert rett til deres dør.