Micki - lekebutikk for barn
Micki | Lekebutikk | Kjøp leker til barn
Lekebutikk | Kjøp leker til barn - dukker, dukkehus, lekebil, klær og utendørsleker

Informasjon om nettbutikken Micki.

Micki er en svensk produsent og leverandør av leker og produkter for barn. De tilbyr et bredt spekter av leker og tilbehør som er designet for å stimulere barns fantasi, kreativitet og læring gjennom lek.

Noen av produktene som vanligvis tilbys av Micki inkluderer:

  1. Treleker: Micki er kjent for sitt utvalg av klassiske treleker som stableklosser, trepuslespill, leketøysbiler, togsett og annet trebasert leketøy.

  2. Kreative leker: De tilbyr også produkter som stimulerer barnas kreativitet, for eksempel male- og tegnesaker, perlesett, og håndverkssett.

  3. Leketøysfigurer: Micki tilbyr et utvalg av figurer og lekesett som kan inspirere til rollespill og historiefortelling.

  4. Leker for utendørsbruk: Dette kan inkludere lekestativer, lekesett for hagebruk, sandkasser og andre utendørsleker.

  5. Barnemøbler: Noen ganger tilbyr Micki også barnemøbler som bord, stoler og lekebokser som er designet spesielt for barnas behov.

Micki fokuserer på å tilby leker og produkter av høy kvalitet som er sikre, slitesterke og bidrar til barns utvikling og glede gjennom lek. Deres produkter er ofte laget med fokus på bærekraftighet og trygge materialer for barn.

 

Micki er en anerkjent svensk produsent av leker og barneprodukter med et sterkt fokus på å skape lekne og pedagogiske produkter for barn i ulike aldre. Selskapet har en lang historie og har etablert seg som en pålitelig leverandør av kvalitetsleker som stimulerer barns fantasi, kreativitet og læring.

Micki tilbyr et bredt spekter av leker og produkter som er designet for å oppmuntre til lek og utforskning. Deres sortiment inkluderer alt fra treleker, dukker og dukkehus til lekebiler, puslespill, klosser og aktivitetsleker. De legger stor vekt på å skape leker av høy kvalitet som bidrar til barns utvikling av ferdigheter som fantasi, problemløsning, motoriske ferdigheter og sosiale ferdigheter.

En av Mickis signaturprodukter er deres utvalg av treleker. Disse lekene er ofte laget av naturlige materialer og er utformet med tanke på sikkerhet og holdbarhet. Treleker kan inkludere alt fra stableklosser og trepuslespill til trebiler og rollespilltilbehør.

I tillegg til lekene fokuserer Micki også på å tilby annet tilbehør og produkter som er relatert til barn og lek, for eksempel barneklær, interiørprodukter for barnerommet og ulike typer tilleggsutstyr for lek og kreativitet.

Micki har et sterkt engasjement for å tilby produkter av høy kvalitet som stimulerer barns utvikling på en positiv måte. Deres leker er ofte designet i tråd med pedagogiske prinsipper, og selskapet jobber kontinuerlig med å innovere og tilpasse seg endrede behov og trender innen barns lekeunivers.

Samlet sett er Micki anerkjent for sitt brede utvalg av pedagogiske og underholdende leker og barneprodukter som er laget med fokus på kvalitet, sikkerhet og barns utvikling. Disse produktene har etablert seg som populære valg blant foreldre og omsorgspersoner som ønsker å tilby barna sine leker som inspirerer til læring og kreativitet.

Om oss
Micki of Sweden

Micki develops toys that support the child's developmental journey from the very first playtime. Come and play with us!

About us

Micki develops high-quality toys for their own popular brands Micki, Lundby, Skrållan, and Rubens Barn, but also beloved characters such as Pippi Longstocking, Bamse, and Babblarna.

When children are happy, their play often becomes noisy and a bit wild. To handle that, toys that can withstand lots of play are needed. Micki develops robust toys that last for generations of play! All of Micki's own toys are designed and developed in Gemla, in the south of Sweden. Some of the toys are also manufactured there, in their own toy factory.