Barceló Hotels & Resort
Barceló Hotels & Resorts
Book Hotell & Resort | Bestille hotellrom | Bestille ferie og hotell fra Barcelo

Informasjon om hotellet Barceló Hotels and Resort.

Barceló Group er en anerkjent spansk bedriftskonsern som opererer innen flere sektorer, inkludert turisme, hotellvirksomhet, reisebyråer, eiendom, og drikkevareproduksjon. De er en av de ledende selskapene i den internasjonale turistindustrien og har et bredt spekter av tjenester og produkter.

I turisme- og hotellsektoren er Barceló kjent for sitt omfattende nettverk av hoteller og ferieresorter. De tilbyr et mangfoldig utvalg av overnattingssteder, fra luksuriøse femstjernershoteller til mer prisvennlige alternativer i ulike destinasjoner over hele verden. Barceló-hotellene er kjent for sin komfort, servicekvalitet og fasiliteter som passer til ulike reisebehov, enten det er for forretningsreiser, familieferier eller romantiske utflukter.

I tillegg til hotellvirksomheten har Barceló en tilstedeværelse innen reisebyråtjenester gjennom selskapet Barceló Viajes. De tilbyr et bredt spekter av reisepakker, flybilletter, cruise og tjenester relatert til reiseplanlegging og turistiske opplevelser.

Barceló Group driver også innen eiendomssektoren, hvor de investerer i og utvikler eiendomsprosjekter, inkludert bolig- og ferieboliger.

En annen viktig del av Barceló Group er deres drikkevaredivisjon, som inkluderer produksjon og distribusjon av drikkevarer. De produserer og markedsfører et bredt utvalg av alkoholholdige drikkevarer, inkludert vin, øl og sprit.

Som et globalt selskap har Barceló et sterkt engasjement for bærekraft og sosialt ansvar, og de jobber aktivt for å implementere miljøvennlige tiltak i virksomheten sin.

Samlet sett tilbyr Barceló Group et omfattende spekter av tjenester innen turisme, hotellvirksomhet, reisebyråtjenester, eiendom og drikkevareproduksjon. Deres brede tilstedeværelse og fokus på kvalitet har gjort dem til en betydelig aktør innen ulike sektorer på den internasjonale scenen

Om oss
Annonser Barceló Hotels & Resorts. Barceló tilbyr overnatting i de viktigste destinasjonene og byene i Europa, Afrika, Latin-Amerika og Karibia - mer enn 180 hoteller i 19 forskjellige land. Selskapet har et bredt utvalg av forskjellige hoteller og resorter som passer for alle reisende, fra all-inclusive resorter til byhoteller, for kunder som leter etter en rimelig pris eller luksus, eller for de som er ute etter mer spesielle resorter, som golf eller spa-hoteller.