Vikingfootwear | sko og fjellstøvler
Viking | fottøy, tursko og fjellstøvler, sko
Kjøpe Viking  støvler, gummistøvler, tursko, vinterstøvler, barnestøvler, fjellsko, vintersko

Informasjon om nettbutikken Viking Footwear.

Viking Footwear er en anerkjent produsent og forhandler av fottøy, spesielt kjent for sitt utvalg av robuste og værbestandige sko og støvler. Noen av produktene som vanligvis selges på Viking Footwear inkluderer:

  1. Gummistøvler: Viking er kjent for sine slitesterke og vanntette gummistøvler som er egnet for ulike utendørsaktiviteter og værforhold.

  2. Vinterstøvler: De tilbyr et bredt utvalg av varme og isolerte vinterstøvler som beskytter mot kulde, snø og våte forhold.

  3. Tursko og fottøy: Viking Footwear tilbyr også ulike typer tursko, fjellsko og annet fottøy designet for aktiviteter som fotturer, friluftsliv og utforskning i ulike terreng og forhold.

  4. Arbeidsstøvler: De tilbyr også støvler og sko designet for arbeidsforhold og profesjonell bruk som gir god beskyttelse og komfort.

  5. Sko for barn: Viking har også et utvalg av barnesko og støvler som er holdbare og tilpasset for aktive barn og deres eventyr utendørs.

Viking Footwear er kjent for å fokusere på høy kvalitet, komfort og funksjonalitet i deres produkter. Deres sko og støvler er ofte laget med materialer som er slitesterke og tåler ulike værforhold, og de er designet for å gi god støtte og beskyttelse til føttene.

Det er viktig å merke seg at utvalget av produkter på Viking Footwear kan variere basert på sesong, nye lanseringer og tilgjengelighet. For å se det nåværende utvalget og de spesifikke produktene som tilbys, anbefales det å besøke deres offisielle nettbutikk eller forhandlere.

 

Viking Footwear er en anerkjent skandinavisk produsent av fottøy, spesielt kjent for sine holdbare og høykvalitets støvler, sko og annet fottøy som er designet for å møte de utfordrende værforholdene i nordiske områder. Selskapet har en lang historie og har etablert seg som en pålitelig produsent av robuste og funksjonelle sko.

Viking Footwear fokuserer på å tilby vanntett og værbestandig fottøy som er egnet for ulike utendørsaktiviteter, inkludert fritid, vandring, jakt, fiske og andre eventyr i naturen. Deres sko og støvler er laget med tanke på å tåle tøffe værforhold, og de bruker materialer av høy kvalitet og avansert teknologi for å sikre komfort og beskyttelse.

Produktutvalget deres inkluderer vanntette støvler, vintersko, gummistøvler, fritidssko og annet fottøy som er utviklet for å gi støtte, varme og beskyttelse mot ulike værforhold. Viking Footwear er kjent for å integrere innovative og bærekraftige materialer i produksjonen av skoene sine, som kan inkludere resirkulerte materialer og miljøvennlige teknologier.

Selskapet legger vekt på funksjonalitet, komfort og design, og de tilbyr sko som både er praktiske og stilige. Viking Footwear tilpasser seg også stadig endrende trender og behov i markedet, samtidig som de opprettholder sin tradisjonelle arv for kvalitet og pålitelighet.

Viking Footwear selger sine produkter gjennom ulike forhandlere, og deres fottøy er tilgjengelig for kjøp både i fysiske butikker og online.

Samlet sett er Viking Footwear anerkjent for sitt fokus på å tilby værbestandig og holdbart fottøy som er egnet for et aktivt uteliv og for å møte utfordrende værforhold, og de fortsetter å være et populært valg blant de som verdsetter kvalitet, funksjonalitet og komfort i skoene sine.

 

Om oss
Viking Outdoor Footwear er et varemerke med lange tradisjoner. Vi streber etter innovasjon i alle ledd mens vi jobber for å tilby den beste teknologien tilgjengelig til våre kunder. Uansett om det er sko til barnehage eller tursko, vil vi stå mot vær og terreng ved å tilby våre slitesterke og innovative sko i årene som kommer. Viking ble etablert i 1920 og er et av Norges eldste varemerker.

Vår kjærlighet til naturen vil aldri forandre seg til tross for at skoene våre gjør det. Vi streber alltid etter innovasjon i alle ledd da vi jobber for å kunne tilby den beste fottøy-teknologien til våre kunder. Vi er ydmyke og stolte av å være en pioner i skobransjen. Uavhengig av om det er barnehagesko eller fjellstøvler vil vi bekjempe vær og terreng ved å tilby våre solide og innovative sko i årene som kommer. I 2020 fyller Viking 100 år, Viking er faktisk en av Norges eldste varemerker og har bidratt i å forme norsk industrihistorie.