Nemdag - Personlig pleie, sminke
Nemdag | personlig pleie, parfyme, hobby
Kjøp sminke, leker, hobby, parfyme, vin, sprit, bøker, hobby, elektronikk og verktøy.

Informasjon om nettbutikken Nemdag.

Nemdag er en norsk nettbutikk som selger produkter til hus og hage, inkludert maling, interiør, verktøy, maskiner og mye mer. De tilbyr et bredt utvalg av produkter fra kjente merkevarer, inkludert Jotun, Beckers, Rusta, Jula og flere.

Produktene som selges på Nemdag.no kan deles inn i følgende kategorier:

  • Maling: Nemdag tilbyr et bredt utvalg av maling fra Jotun, Beckers, Nordsjø og flere. De har maling til alle formål, inkludert interiørmaling, utvendig maling, grunning og spesialmaling.
  • Interiør: Nemdag tilbyr et bredt utvalg av interiørprodukter, inkludert tapet, gulvbelegg, gardiner, møbler og mer. De har interiørprodukter til alle rom i hjemmet.
  • Verktøy: Nemdag tilbyr et bredt utvalg av verktøy fra Rusta, Jula, Bahco og flere. De har verktøy til alle formål, inkludert håndverktøy, elektrisk verktøy og spesialverktøy.
  • Maskiner: Nemdag tilbyr et bredt utvalg av maskiner fra Rusta, Jula, Bosch og flere. De har maskiner til alle formål, inkludert hagemaskiner, verktøymaskiner og hobbymaskiner.
  • Annet: Nemdag tilbyr også et bredt utvalg av andre produkter til hus og hage, inkludert møbler, belysning, oppbevaring og mer.

 

Nemdag er en norsk nettbutikk som tilbyr medlemmer rabatter på et bredt utvalg av produkter, inkludert dagligvarer, elektronikk, klær, møbler og mer. Medlemskapet koster 129 kroner per måned, og det er ingen bindingstid.

Nettsiden

Nemdag har et brukervennlig design som gjør det enkelt å finne de produktene du leter etter. Nettsiden er kategorisert etter produkttype, og det er også en søkefunksjon som gjør det enkelt å finne spesifikke produkter.

Produkter

Nemdag tilbyr et bredt utvalg av produkter fra et stort antall leverandører. Nettsiden har et stort utvalg av dagligvarer, elektronikk, klær, møbler og mer.

Rabatter

Nemdag-medlemmer får rabatter på alle produkter på nettsiden. Rabattene kan være opptil 50 %, og de gjelder for alle typer produkter.

Levering

Nemdag tilbyr gratis frakt på alle ordre over 500 kroner. Ordre under 500 kroner har en fast fraktpris på 29 kroner.

Betaling

Nemdag tilbyr en rekke betalingsalternativer, inkludert kredittkort, debetkort, Vipps og Klarna.

Konklusjon

Nemdag er en flott måte å spare penger på et bredt utvalg av produkter. Medlemskapet koster 129 kroner per måned, og det er ingen bindingstid.

Tips for å spare penger med Nemdag:

  • Sjekk medlemspriser før du handler
  • Meld deg på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert på tilbud og rabatter
  • Følg nettbutikken på sosiale medier for å få informasjon om nye produkter og tilbud

Kundeservice

Nemdag tilbyr kundeservice via e-post, telefon og chat. Kundeservice er tilgjengelig på norsk og engelsk.

Nemdag i Norge

Nemdag er et norsk selskap som ble grunnlagt i 2023. Selskapet har hovedkontor i Oslo, og det har over 100 000 medlemmer.

Om oss
Vi er en medlemsklubb med tusenvis av kjente merkevarer som vi selger til kostpris. Det betyr at vi ikke tar fortjeneste på produktene våre når et medlem handler hos oss, og kan derfor tilby store rabatter på produktene. Våre inntekter kommer utelukkende fra våre mange medlemmer som betaler en månedlig avgift.

Våre produkter er delt inn i syv forskjellige kategorier. Vi har et stort utvalg av produkter innen; personlig pleie, parfyme og sminke, husholdning, leker, hobby og fritid, elektronikk og hjem og hage.

Vi blir møtt av tilfredse kunder og våre kunder forblir medlemmer i lang tid. Kundetilfredsheten illustreres også på trustpilot hvor vi har en rating på 4,2 av 653 anmeldelser.